Kombiner avslappende dager med store opplevelser
En fantastisk ferieuke på 8 dager og 7 netter venter deg, med godt vær, luksuriøst hotell og spennende utfluktsprogram. Du blir møtt allerede på flyplassen i Antalya av en av våre norsk/engelsktalende guider og kjørt med buss til ditt 5-stjerners hotell hvor du skal bo mesteparten av uken. På veien får du vite litt om landet og blir invitert til velkomstmøte påfølgende dag.

Flyreise tur-retur "Non stop Gardermoen" med Onur Air og opphold i 5-stjerners luksus-hotellet Hotel Karmir i Kemer. Dette luksushotellet er fremragende utstyrt med tallrike og behagelige sysler som basseng, tyrkisk dampbad og SPA, sauna, fitness, tennis og massasje (mot betaling) og mye mer. Frokost er inkludert og du vil hver morgen kunne forsyne deg fra en rikholdig frokostbuffet og om kvelden en kveldsbuffet (halvpensjon mot et lite tillegg) med et kjempestort utvalg.

I årets kaldere periode kan gjestene dessuten benytte en oppvarmet svømmehall i stedet for utendørsbassenget. I Spa og helsesenteret kan du la deg begeistre av tyrkisk bad, en sauna og jacuzzi som fritt kan benyttes av hotellets gjester. Mot et tillegg kan man bestille behandling, peeling og en fantastisk massasje. Du overnatter 5-6 netter i ditt 5-stjerners hotell ved stranden og 1-2 netter i ditt 3-4 stjerners temahotell i Pamukkale.


Utfluktsprogrammet: allerede inkludert! Du deltar i en obligatorisk meget interessant utflukt til høylandet i Anatolia med norsktalende reiseleder. Underveis besøker du det antikke kur-stedet Hierapolis, det spektakulære naturfenomenet; de snøhvite onyx marmor terrassene i Pamukkale samt utflukt til Antalya hvor du besøker bl. a. Hadrian-porten, havna, og den populære basaren. Utflukten med buss har 2 overnattinger på tema-hotell, og vi gjør også stopp på teppefabrikk og gullsmed. Vi lærer om godt tyrkisk håndtverk og det vil være muligheter for gode kjøp for de som er gode til å forhandle om pris. Selgere kan være meget overbevisende og vi anbefaler ingen til kjøp uten at de selv har rede på verdien av det de kjøper.

Denne utflukten fører oss langs kyststveien, hvor det åpner seg opp en herlig utsikt over havet, rolige pinjeskoger og den barske Taurustoppen. Etter noen pauser er vi fremme i Pamukkale og kan besiktige ruinene etter den mektige byen Hierapolis, som opplevde sin blomstringstid under den romerske keiseren. Her befinner seg fundamentet til Apollon tempelet fra det 3. århundre. Det romerske teateret er vakkert og kongelig, med 50 seterader. Overnatting i Pamukkale Neste dag drar vi gjennom det fabelaktige fjellandskapet Taurus, tilbake til Antalya. Underveis besøker vi et teppemakeri, hvor du lærer om teppeproduksjon.


GRATIS dagsutflukt til Antalya

Valgfri innklusive dagsutflukt til Antalya by. En av de vakreste byene på den tyrkiske riveraen. Her trives en rikholdig vegetasjon under den prektige bergkulissen som Taurus danner. Til sist nyter du utsikten over Karpuzkaldrianfossene. Underveis finnes gode innkjøpsmuligheter for pyntegjenstander og lærprodukter (med rådgivning), til lave priser som tyrkerne er kjent for. Den verdige avslutningen på utflukten, er et besøk til den berømte Karpuzhaldranfossen.


Sydlige Tyrkia er et ferieparadis av helt spesiell karakter

Når det allerede er kaldt her hos oss, er det her vårlig vær og et mildt klima. En kyststsripe med krystallklart blått vann, og fine endeløse sand-strender med idylliske bukter venter deg. Bakenfor finner du maleriske byer med en tradisjonsrik kultur. Her betyr "ferie" virkelig ekte rekreasjon og opplevelse. Vi ser her blant annet byens kjennetegn, Yivli Minare, en minaret med riller. På festningsporten Kalekapisi, står klokketårnet bygd på et gammelt tårn fra bymuren.


BILDER AV HOVEDHOTELLET, KARMIR RESORT & SPA

Opplevelsesferie Tyrkia


Kr 7.990,-

Nå fra kr 2.990,-


Bruk ditt reisegavekort fra Elkjøp!

Med et reisegavekort fra Elkjøp får du opptil 4000 kroner rabatt per reisende på allerede nedsatte priser! Man kan bruke flere gavekort på samme reise, men det kan kun benyttes 1 gavekort per reisende.

Inklusive flyreise, hotell, frokost, reiseledelse og fantastisk program med utflukter!

INKLUDERT:
  • Flyreise med charter
  • Transittbuss
  • Opphold på 5-stjerners hoteller
  • Ekskursjoner i luksusbuss
  • Frokostbuffet
IKKE INKLUDERT:
  • Flyplass skatt /avg. kr. 299,- pr. pers. per flyvning.
  • Enkeltrom pr. natt; kr. 249,-
  • Avbestillingsforsikring; kr. 349,-
  • Halvpensjon; fra kr. 445,-
  • Visum avg. 20 USD.

Alle prisene er pr. person.

NYHETSBREV