Luxusopplevelser i Tyrkia

Rekreasjon og opplevelser på sitt beste!

Prisen er nå 3.990,-
spar 6000.-

Inklusivt i din reise

 

Fly tur retur, buss til og fra
hotell og flyplass.

5 x overnatting på fantastisk
5-stjerners hotell.

2 overnattinger på 4 stjerners hotell. Ekskursjon med kunnskapsrik reiseleder
Frokost fra rikholdig buffet
hver dag.

Veil Pris fra kr 9.990,-
Spar over kr. 5.000,-
per person

Introduksjonspris
per person i dobbeltrom.

 

Bilde til intro

DITT REISEPROGRAM

Reiseprogram_bilde1
Reiseprogram_bilde1
DAG 1: Ankomst Antalya; Din reiseguide ønsker deg velkommen på flyplasssen i Antalya, og vi reiser sammen i vår buss til hotellet i Alanya. Ved ankomst der tilbyr vi nok en hjertelig velkomst med en forfriskning på hotellet. Overnatting på Hotel Meryan i Alanya el.l. https://www.meryan.com/en
Reiseprogram_bilde2.

DAG 2: Halvdags orienteringstur - Beskonak og St. Paul Bridge; Vi starter dagen med en velkomstcocktail og din erfarne reiseleder gir all nødvendig informasjon om turen. Etter det begynner vår korte sightseeingtur til Beskonak og St. Paul Bridge før vi drar tilbake og kan storkose oss på hotellet i Antalya.

Reiseprogram_bilde3

DAG 3: Antalya - Kibyra – Pamukkale;
Etter en rikholdig frokost reiser vi samlet med buss fra Antalya til Pamukkale. Pamukkale er kjent for sine hvitkalkede terrasser med helsebringende thermal-vann. På veien tar vi oss tid til et kort besøk hos en av de mest pålitelige smykkebutikkene i Tyrkia.

Reiseprogram_bilde4

DAG 4: Laodikea – Pamukkale;
Etter en god frokost drar over Honaz-fjellet. En liten stopp i Tavas som er kjent for sine vakre håndknyttede tepper. I dette området har man dyrket bomull i århundrer og i dag finnes de mest kjente skolene i Tyrkia for dette håndverket her. Tradisjon, kunst og håndverk er uatskillelig knyttet sammen i den lokale teppeproduksjon.

Reiseprogram_bilde5

DAG 5: Tilbake til Antalya;
Turen gjennom det fantastiske landskapet i Taurusfjellene tilbake til Antalya. På veien vil du bli med på et spennende besøk på en tradisjonell lærfabrikk. Når vi er vel tilbake blir det nye tre overnattinger Hotel Meryan e.l.. https://www.meryan.com/en

Reiseprogram_bilde6

DAG 6: Antalya;
Nyt tiden på det flotte hotellet med alle dens fasiliteter. Oppgrader gjerne til «all inclusive», kos deg på stranden eller ved bassengkanten eller ta en tur i SPA avdelingen og påkost deg fantastisk massasje, valget er ditt. Det blir også mulighet for deltakelse på valgfri ekskursjon.

Reiseprogram_bilde7

DAG 7: Antalya; Delta på valgfri ekskursjon eller skjem deg bort med alenetid eller tid sammen med dine nye venner på dette fine hotellet.

Reiseprogram_bilde8

DAG 8: Avreise;
Vi reiser samlet til flyplassen med buss i henhold til avgangstid for å starte flyreisen hjem.

Reiseprogram_bilde9

Se frem til ditt luksus opphold på fem stjerners hotel i Alanya

Hotellet ligger i Alara Turizm Merkezi rett på stranden omtrent 75 kilometer til Antalya lufthavn. Hotellet har et fantastisk bassengområde og egen strand. Inne i byen ca 3 kilometer unna ligger det kjøpesentre med utallige shoppingmuligheter.

Dette helt fantastiske femstjerners hotellet har totalt 365 rom. Resepsjonen med hyggelig personal, luksuriøse lobbybarer, salonger og en egen Showscene. Spisealternativene inkluderer flere restauranter og barer. Heis og klimaanlegg er selvfølgelig tilgjengelig.
Se også; www.meryan.com

Avreisedatoer og sessongtillegg

Symbol_reisedatoer

05.10.22 > kr.990,-
19.10.22 > kr.876,-
02.11.22 > kr.599,-
16.11.22 > kr.428,-
30.11.22 > kr. 0,-

Rabattkode: VIP 22A

Avreise dato Oslo Gardermoen og priser
Turen inkluderer fly, fem stjerners fantastisk hotell i Antalia med frokost fra rikholdig buffet samt 2 dager ekskursjon til Pamukkale. https://www.meryan.com/en Booking og informasjon: tel 815 00 518 RGF

Vi ønsker velkommen til fantastiske Antalya
Introduksjonspris fra 4.990,- veil 9.999,- spar over 5.000,- per pers.

Info og bestillings;

 

tel. 815 00 518