RoyalTravel AS

Opplev fantastiske Costa de Barcelona - byen og den vakre middelhavskysten

Her kan du virkelig nyte en avslappet ferie og store opplevelser til sterkt rabatterte priser. Vårt hotell har alle tenkelige fasiliteter som; restauranter, poolbar, treningssenter, 24 timers betjent resepsjon, snack bar, wi-fi samt bassenger både inne og ute. Kort vei til Barcelona, som er kjent for sin rike kulturarv og et uteliv med et enormt utvalg gågater med utallige restauranter og kafeer. I Barcelona kan du virkelig shoppe! Med over 5 kilometer lang shoppinggate får du ikke bare utmerket shopping, men også sjansen til å se noen av byens mest kjente severdigheter. Royal Travel arrangerer daglige og varierte utflukter for de som har et ønske om å delta på det. Påmelding i Barcelona.

FERGUS Style Mar Mediterrania

Opplev fantastiske Santa Susanna i utkanten av Barcelona ved vakre middelhavskysten. Alle fasiliteter og frokost er inkludert. Hjemmeside: https://www.fergushotels.com/en/fergus-style-mar-mediterrania.htm
Fergus Style Hotell

Utflukter

Du styrer hele ferien din selv - ingen utflukter er obligatoriske - selv om vi gjerne vil anbefale de alle! Blant utfluktene kan vi nevne at vi arrangerer besøk til Figueres (Salvador Dali sin hjemby), se gamle middelalder teatre, besøk til nydelige Montserrat, Barcelona City Tour, en helaftens Flamenco-opplevelse, guidet reise gjennom Catalonia og en mengde med kjente severdigheter fra middelalderen. Utfluktene bestilles og betales i Barcelona.


Reisegarantifondet